Kelinci Kelinci Bentuk Wangun MDF Ora Rampung Dekorasi Kayu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk lan Aplikasi:

Kayu nanas Kelinci Kelinci Bentuk MDF Potong Gelas Décor. Ukuran, logo, warna lan desain khusus disambut. Kita duwe MOQ sing padha kanggo desain khusus lan conto.

1. Bahan: MDF

2. Ukuran barang: 18x13x1.5cm cm

3. Wangun kayu kasebut duwe permukaan sing alus sing ora perlu didampingi. Dheweke digawe saka MDF sing durung rampung.

4. Ana akeh proyek sing bisa digawe bocah uga wong diwasa saka potongan gambar kita. Dheweke apik kanggo kerajinan kanggo bocah kanthi kabeh umur. Dheweke nggawe gantungan lawang sing apik, dekorasi omah, utawa dekorasi kanggo acara khusus.

5. saben bentuk kayu digawe nganggo ukiran laser utawa mesin CNC.

6. Gunakake cat, spidol, krayon, lem, barang cemlorot, mozaik, cat cair akrilik, kertas, tape, vinyl kanggo dekorasi

7. Layanan pelanggan sing apik. Yen sampeyan duwe pitakon babagan barang, hubungi kami. We seneng mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut

baoer (1)
biaohe

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)
faq
xiangqi (14)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: