Kabar

  • RCEP  ( I )

    RCEP (I)

    Ing dina pisanan taun 2022, Perjanjian Kemitraan Ekonomi Komprehensif Wilayah (RCEP) dileksanakake, menehi tandha pendaratan resmi ing wilayah perdagangan bebas sing paling padhet, ekonomi lan perdagangan, lan paling potensial.RCEP nyakup 2.2 milyar wong ing saindenging jagad, kira-kira 30 persen ...
    Waca liyane
  • Essential oil box—A better life full with sweety smell

    Kothak minyak atsiri - Urip sing luwih apik kanthi mambu manis

    Kita terus-terusan nindakake semangat "Inovasi sing nggawa peningkatan, Kualitas nggawe manawa subsisten, Manajemen promosi bathi, Skor kredit narik prospek kanggo 2019 New Style China High Quality Wooden Essential Oil Box kanggo Botol Minyak Esensial, Muga-muga kita bisa nggawe luwih akeh. ...
    Waca liyane
  • China wood box–make a better life

    Kothak kayu China-gawe urip sing luwih apik

    Produk kita diakoni banget lan dipercaya dening pangguna lan bisa uga nepaki kepinginan finansial lan sosial sing bola-bali owah-owahan kanggo rega ngisor China Plywood Wooden Crate, Kita, kanthi tangan mbukak, ngajak kabeh para panuku sing kepengin weruh menyang kaca web kita utawa nelpon kita langsung kanggo luwih akeh. info.Harga ngisor...
    Waca liyane
  • Wooden Gift Box for Packing Boxes create a brilliant life!

    Kothak Hadiah Kayu kanggo Kothak Kemasan nggawe urip sing apik!

    Kita pitados ing: Inovasi minangka jiwa lan roh kita.Apik banget urip kita.Shopper kudu duwe yaiku Gusti Allah kita kanggo China Grosir China Customized Size Unfinished Wooden Gift Box kanggo Pack Boxs, We warmly welcome konco saka kabeh lapisan gesang saben dinten kanggo mburu gotong royong lan mbangun liyane ...
    Waca liyane
  • Supply ODM China Stationery Set and Desk Organizer

    Suplai ODM China Stationery Set lan Meja Organizer

    Perusahaan kita ngarahake operasi kanthi setya, nglayani kabeh pembeli, lan makarya ing teknologi anyar lan mesin anyar kanthi konsisten kanggo Supply ODM China PU Kulit Desktop Kantor Panyimpenan Organizer, Kita ngarep-arep nampa pitakon sampeyan.Pasokan ODM China Station...
    Waca liyane
  • Wooden wall shelf

    Rak tembok kayu

    Umume kita percaya yen karakter mutusake produk sing apik banget, rincian mutusake kualitas produk sing apik, kanthi semangat klompok REALISTIS, EFISIEN lan INOVATIF kanggo Dealer Grosir China Non Slip Datar Gantungan Gantungan Gantungan Gantungan Kayu, kanthi tulus nampani kabeh ...
    Waca liyane
  • Wood desktop organizer

    Organizer desktop kayu

    Tujuane lan tujuan perusahaan yaiku "Tansah ngrampungake syarat panuku".Kita terus ndarbeni lan ngatur barang-barang kualitas sing apik kanggo loro klien lawas lan anyar lan entuk prospek menang-menang kanggo para pembeli saliyane kita kanggo Organ desktop kayu Produsen ODM...
    Waca liyane
  • Container transportation still be in shorten in 2022

    Transportasi kontainer isih cendhak ing 2022

    Dikarepake yen pasar transportasi kontainer isih bakal kekurangan pasokan kapasitas transportasi ing taun 2022. Kaping pisanan, total pangiriman kapasitas transportasi anyar diwatesi.Miturut data statistik alphaliner, kira-kira 169 kapal lan 1,06 yuta TEU bakal ...
    Waca liyane
  • New business mode of foreign trade – Cross Border E-commerce B2B (II)

    Mode bisnis anyar perdagangan manca - Cross Border E-commerce B2B (II)

    Kapabilitas paling dhasar saka perdagangan manca tradisional yaiku layanan logistik, yaiku, ngangkut barang saka titik a menyang titik B miturut kabutuhan para panuku, sing persis minangka layanan kinerja.Adhedhasar perencanaan layanan logistik perdagangan manca tradisional, tradhisi manca digital anyar ...
    Waca liyane
  • New business mode of foreign trade – Cross Border E-commerce B2B (I)

    Mode bisnis anyar perdagangan manca - Cross Border E-commerce B2B (I)

    Sanajan wis sawetara sasi wiwit bisnis Cina akeh merek dening Amazon, badai durung suda.Pikiran sing digawa dening acara iki menyang industri yaiku: kita ora bisa nyelehake endhog ing bakul sing padha lan bali menyang B2B, trek utama e-commerce lintas-wates, utawa pilihan sing apik ...
    Waca liyane
  • China supplier provide wooden product to your better life

    Supplier China nyedhiyakake produk kayu kanggo urip sing luwih apik

    Terusake ing "Kualitas Tinggi, Pangiriman Cepet, Rega Kompetitif", kita wis nggawe kerjasama jangka panjang karo klien saka luar negeri lan domestik lan entuk komentar dhuwur saka klien anyar lan lawas kanggo Produsen ODM China Wooden Crate Storage Box Wood Storage Crates, Kabeh pr ...
    Waca liyane
  • integrity first, quality best

    integritas pisanan, kualitas paling apik

    Kita tetep karo prinsip dhasar "kualitas kanggo miwiti, ndhukung banget pisanan, terus-terusan dandan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan" kanggo manajemen lan "nol cacat, nul keluhan" minangka tujuan kualitas.Kanggo layanan sing apik, kita nawakake barang kanthi al...
    Waca liyane