Perjalanan sing apik menyang Korea.

SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD,

Pemasok lan mitra sampeyan ing China kanggo kothak / kerajinan kayu sing berkualitas.

Supaya bisa ngaktifake swasana perusahaan, nikmati fisik lan pikiran karyawan, nambah urip amatir karyawan, nguatake komunikasi antarane karyawan, SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD wis nyusun bagean saka karyawan utamane para karyawan saka departemen penjualan kanggo ngunjungi Korea Selatan ing wulan November. Perjalanan kasebut disiapake kanthi apik dening perusahaan lan teratur lan lancar. Kabeh wong main banget, awak lan pikiran wis santai banget, mula bisa sinau babagan budaya Korea, geografi, budaya adat, adat masarakat, nanging uga ngrasakake macem-macem masakan Korea. Autumn Tour minangka acara taunan sing diatur dening perusahaan. Pangembangan kegiyatan ing pengayaan urip paruh-wektu karyawan, mobilisasi semangat karyawan, nguatake komunikasi antarane karyawan, ningkatake kesadaran tim wis menehi pengaruh positif kanggo promosi.

Sajrone lelungan iki, kita uga ngunjungi pelanggan perusahaan Korea. Dikunjungi kamar sampel lan pabrik pelanggan, lan rapat lan negosiasi karo pelanggan. Pangerten sing luwih apik babagan sejarah perusahaan pelanggan, lintasan pertumbuhan, arah pangembangan lan target pangembangan mbesuk. Perjalanan iki luwih adoh tinimbang kita lan pelanggan, loro-lorone wis luwih paham, minangka kahanan win-win.

Korea Selatan minangka tangga teparo kita lan negara sing duweni potensi pasar gedhe, lan ing taun 2018 iki kanthi tenang tekan papan nomer lima ing pasar e-commerce global. Sawise kunjungan iki lan investigasi lan riset jero, kita nemokake uga ana informasi kanggo ngembangake bisnis menyang Korea. Miturut pengaruh wabah mahkota anyar, bisnis offline mudhun, nanging bisnis online saya berkembang, potensial gedhe banget. Kita kudu nggunakake kesempatan iki kanthi bener kanggo mbukak pasar Korea lan nggedhekake skala bisnis.


Wektu kiriman: Dec-16-2020