Upacara Peluncuran Line Produksi Semprot Shandong Huiyang Industry Co, Ltd Sacara resmi diwiwiti.

SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD

Pemasok lan mitra sampeyan ing China kanggo kothak / kerajinan kayu sing berkualitas.

3 Sept, karo manajer umum perusahaan Wang Yang pribadi miwiti tombol operasi, mesin gemuruh, peluncuran produk, SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., Upacara peluncuran lini produksi semprotan LTD resmi diwiwiti. SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., Lini produksi cat cet LTD kanthi resmi miwiti produksi! Rampung lan komisi lini produksi nandhani SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD kanggo ngrampungake pangembangan tujuan utama, langkah maju sing maju! Lini produksi iki saiki dadi peralatan sing paling canggih, panggunaan sistem transmisi rantai set-up, operasi lancar, andal banget. Éling daur ulang bahan cat kanthi otomatis, efek hemat energi wis jelas, kontrol proses stabil, kualitas produk dijamin. Lan nyuda polusi, perlindungan lingkungan lan linuwih. Sistem pangobatan gas buang sistem lukisan anyar nggunakake metode koleksi kapisah saka saben kamar semprotan, proses pangolahan luwih maju, kanthi panyemprotan kabut banyu - filtrasi - perawatan fotolitik UV - adsorpsi karbon aktif lan perawatan multi-tahap liyane, kanggo nggayuh emisi standar, kanggo memenuhi syarat perlindungan lingkungan. Ing dina acara kasebut, pamimpin kutha kabupaten cao ing kabeh level kanggo nuntun lan melu upacara pembukaan.

Panitia partai kutha lan pamrentah ngaturake ucapan selamat marang pabrik kita babagan wiwitan lini produksi penyemprotan, lan nyebutake pangenalan lengkap SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., Prestasi jangka panjang LTD kanggo ningkatake inovasi sing didhukung, netepi transformasi teknologi lan nganyari dalan pembangunan. Wu Zhen ngarep-arep manawa Gumei bakal ngupayakake maju lan menehi kontribusi sing luwih gedhe kanggo pembangunan masarakat lokal nalika proyek anyar kasebut diwiwiti.

"Kanthi tekanan kaping pindho saka permintaan mudhun lan overcapacity, ekonomi nyata wis kena lan tantangan kaya sadurunge, lan SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD uga ngalami akeh kesulitan lan tes," ujare Li nalika upacara peluncuran kasebut. Nanging, ing sangisoré pengawasan para pimpinan ing kabeh tingkatan, kanthi dhukungan lan pitulung saka kanca saka kabeh lapisan masyarakat, SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD nolak tekanan, munggah ing ndhuwur, kanthi semangat sing ora wedi, nggawe kahanan anyar pangembangan, main LAGU SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD karakteristik Endeavour. "

Sekretaris Li ujar manawa rampung lan nggawe lini produksi penyemprotan mbukak bab anyar babagan pengembangan SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD, tonggak penting ing sejarah pangembangan pabrik. Iki penting banget kanggo njamin kualitas produk, nyepetake wektu pangiriman, nyuda biaya produksi, nambah efisiensi produksi lan ningkatake daya saing perusahaan.

Nglayar angin pelayaran iku positif, wani spektrum kepala pasang artikel anyar! Ing panggilan "telung wulan" grup kasebut, tim kasebut nduwe semangat lan semangat sing luhur. Wiwitan resmi lini produksi penyemprotan vertikal bakal nyedhiyakake swiwi sing kuwat kanggo SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD.

Shandong Huiyang Industry Co., Ltd Spray Production Line Launch Ceremony Officially Started (3) Shandong Huiyang Industry Co., Ltd Spray Production Line Launch Ceremony Officially Started (1) Shandong Huiyang Industry Co., Ltd Spray Production Line Launch Ceremony Officially Started (2)


Wektu kiriman: Dec-16-2020