pabrikan china sing durung rampung pinus aksara abjad kayu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk lan Aplikasi:

huruf abjad-kayu-kayu-alfabet kayu-kayu durung rampung

Ukuran, logo, warna lan desain khusus disambut. Kita duwe MOQ sing padha kanggo desain khusus lan conto.

1. Bahan: kayu pinus sing padhet nyata.

2. Ukuran barang: H = 16cm

3. Huruf Kayu sing durung rampung Huruf Kayu Gedhe Dekorasi Kayu Kayu Tandha Omah kanggo Dekorasi Omah DIY

4. gunakake imajinasi sampeyan, terusake kreativitas kerajinan DIY, tambah dekorasi omah sing luwih apik

5. Bahan kayu bermutu, kabeh aksara / nomer / simbol digawe saka kayu pinus alam, alus, kasar lan gampang ditrapake nganggo cat, pewarna lan pigmen liyane

6. Macem-macem panggunaan: huruf kayu ora mung bisa digunakake minangka hiasan tembok utawa kamar, nanging uga dekorasi lawang, dekorasi omah, dekorasi adegan, dekorasi pesta, dekorasi pesta ulang taun, lsp; huruf kayu bakal dadi simbol sing narik kawigaten

7. sampeyan bisa menehi hadiah kayu iki kanggo kanca-kanca, sedulur, kolega utawa liyane, utawa minangka hadiah kanggo ulang taun, ulang tahun, liburan, ritual, Dina Ibu, Thanksgiving, Natal, Halloween, musim wisuda utawa minangka hadiah kanggo wong anyar tanggane

8. Layanan pelanggan sing apik. Yen sampeyan duwe pitakon babagan barang, hubungi kami. We seneng mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut

baoer (1)
biaohe

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)
faq
xiangqi (14)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: