Babagan Kita

milato

Shandong Huiyang Industry Co., Ltd. minangka produsen sertifikasi FSC sing diadegake ing taun 2003, utamane melu riset, pengembangan, produksi, penjualan lan layanan kabeh jinis kothak kayu, kerajinan kayu, nampan kayu, dekorasi liburan kayu lan mebel kayu. Dumunung ing Jinan kanthi akses transportasi sing trep. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota staf sing berpengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan.

'' Kualitas tinggi minangka gegayuhan tanpa wates. Proses pamriksa kualitas telung langkah bisa njamin produk kualitas premium lan pangiriman cepet kanthi produktivitas sing dhuwur lan stabil. 

Sertifikat

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita ngenalake serangkaian peralatan canggih kalebu mesin Sawing, Press planer, mesin polishing skala cilik, mesin press, mesin polishing, planer papat sisih, gergaji ujung ganda, gergaji pisau, mesin jahit, mesin ukiran laser , Mesin pemotong kertas, Mesin press panas, mesin kompor, mesin cetak, mesin pemrosesan karton.
Kajaba iku, kita wis entuk sertifikat FSC supaya kabeh bahan kayu bisa dilacak. Uga duwe EN71, LFGB, CARB. Sertifikat FDA kanggo njamin produk kayu kita aman. Produk kayu kita adol apik ing saindenging China lan uga diekspor menyang Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Timur Tengah, Asia, Afrika Selatan lan Oceania!
Tim desain kita mbantu klien supaya ide sing apik dadi kerajinan sing jelas. Kita ngrancang lan nggawe kerajinan mode, apik lan beda.

Pameran

Tim desain kita mbantu klien supaya ide sing apik dadi kerajinan sing jelas. Kita ngrancang lan nggawe kerajinan mode, apik lan beda.
Kita uga olèh pesanan OEM lan ODM. Apa milih produk saiki saka katalog utawa njaluk pitulung teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngobrol karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan.
Kita dadi pabrik kerajinan kayu luwih saka sepuluh taun. Kita nyedhiyakake Desain GRATIS, dhukungan OEM, MOQ Kurang, Pangiriman Cepet, Sampel Gratis lan layanan Door to Door.
Kita minangka pemasok lan mitra ing China kanggo kothak lan kerajinan kayu sing berkualitas. Sugeng rawuh ing pabrik kita. Matur nuwun!