Kita minangka produsen sertifikasi FSC sing diadegake ing taun 2003, umume melu riset, pengembangan, produksi, penjualan lan layanan kanggo kabeh jinis kothak kayu, kerajinan kayu. Kualitas tinggi yaiku nguber tanpa wates. Proses pamriksa kualitas Tiga Langkah bisa njamin produk kualitas premium lan pangiriman cepet kanthi produktivitas sing dhuwur lan luwih dhuwur. Taun-taun pungkasan, perusahaan kita ngenalake serangkaian peralatan canggih. Kita wis entuk sertifikat FSC kanggo mesthekake kabeh materi kayu bisa dilacak. Produk bisa lolos tes EN71, LFGB, CARB, FDA, EN14749: 2016, CPSIA kanggo njamin produk kayu kita aman. Produk kayu kita laris ing saindenging jagad!

maca liyane
ndeleng kabeh