Hubungi Kita

Shandong Huiyang Industry Co., Ltd.

Alamat

No.6 BaoTuQuan North Road, Jinan, China

Telpon

Sales: 0086-18560171969

Dhukungan: 0086- (0) 531-86092957

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita