Sugeng anget kanggo SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD lolos audit sertifikasi alas FSC lan disetujoni sertifikat FSC anyar.

Sugeng anget kanggo SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD liwat audit sertifikasi alas FSC lan disetujoni kanggo sertifikat FSC anyar.

Sertifikasi alas, uga dikenal minangka sertifikasi kayu, minangka alat kanggo nggunakake mekanisme pasar kanggo ningkatake manajemen alas berkelanjutan lan entuk target ekologis, sosial lan ekonomi. Kanggo sertifikasi alas, siji bisa nambah ruang pangembangan perusahaan dhewe, lan liyane yaiku nambah kauntungan kompetitif, kanthi nguatake manajemen dhasar lan manajemen lingkungan perusahaan kanggo njaga utawa nambah pangsa pasar, nalika bisa ngasilake produk sing beda, sing nomer telu yaiku kanggo nambah citra sosial perusahaan, mbantu perusahaan ngembangake saluran internasional, entuk dhukungan luwih akeh, lan nomer papat, nguatake manajemen dhasar lan manajemen lingkungan perusahaan.

SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD minangka pabrik sing disertifikasi FSC luwih saka 9 taun.

Sukses entuk sertifikat sertifikasi FSC tegese perusahaan wis lulus prinsip lan standar aspek lingkungan, sosial lan ekonomi sing ditemtokake dening FSC, nyedhiyakake saham sing apik ing rantai pasokan, tuku bahan baku kanthi tandha sertifikasi FSC, aja tuku produk saka wit sing wis kaancam spesies utawa penebangan ilegal, lan njamin konsumen manawa produk kasebut asale saka alas sing nyukupi kebutuhan sosial, ekonomi lan ekologis generasi saiki lan mbesuk, lan uga ndhukung Greenpeace.

Suwe-suwe, SHANDONG HUIYANG INDUSTRY CO., LTD ngetrapake konsep nggawe produk kayu luwih ramah lingkungan, ekologis, sehat, produke kanthi kualitas apik lan layanan sing apik, disenengi para pelanggan.

Ing mbesuk, perusahaan kasebut bakal kanthi kuat ngembangake sebab perlindungan lingkungan ijo, supaya perlindungan lingkungan bisa menehi kontribusi kekuwatane dhewe.

Rantai pengawasan perusahaan nyakup macem-macem produk, produk sing didol ing omah lan ing luar negeri sekaligus.

Minangka pemegang sertifikat FSC, Kita welcome kabeh kanca lan klien ing saindenging jagad kanggo mriksa sertifikat FSC ing situs web resmi FSC: http://info.fsc.org/.

mold


Wektu kiriman: Dec-16-2020