peti-kayu murah-didol

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Peti kayu-kanggo-adol HYC194025-sing-adol warna coklat utawa warna putih antik. Ukuran, logo, warna lan desain khusus disambut. Kita duwe MOQ sing padha kanggo desain khusus lan conto.

1. Peti Sarang Kayu warna coklat pedesaan kanthi Kothak Wadhah Panyimpenan Kayu Dekoratif, Setel 3. Kanthi dekorasi pojok logam. Peti kayu sing apik iki dilengkapi gaya, fungsi lan desain. Telung peti nyarang persegi panjang sing cocog kanggo dekorasi, panyimpenan lan pengaturan.

2. Desain sing nandhang kasusahan menehi keanggunan primitif kanggo peti gaya vintaj iki.

3. Peti sarang iki bisa ditumpuk lan dipasang ing siji liyane supaya gampang disimpen lan uga bisa ngirit ruangan lan momotan. Gagang cutout nggawe gampang digawa.

4. iki wadhah peti kayu multi fungsional. Kothak panyimpenan kayu iki cocog kanggo dolanan, game utawa persediaan kerajinan. Ukuran sing beda-beda nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo nyekel bantal, sprei, andhuk, peralatan mandi lan liya-liyane.

5. Iki peti sing kuat, nanging luwih hiasan. Bisa digunakake ing sisih ndhuwur lemari pawon kanggo permen lan ora dikonsumsi bocah-bocah saben dina.

6. ukuran kanggo Peti Gedhe: yaiku 35x25x15cm. Setel saka 3 peti nyarang kayu.dolang kayu-kayu sing didol

baoer (1)
  1. Ukuran, logo, warna lan desain khusus disambut. Kita duwe MOQ sing padha kanggo desain khusus lan conto.
Profil pabrik: Kita pabrik sing disertifikasi FSC. Produsen sertifikasi FSC 18 taun, Pemasok Emas Alibaba 16 taun
Pilihan material: Paulownia wd, Pine wd, poplar wd, kayu Beech, Plywood, MDF
Ukuran: Bisa disesuaikan
Layanan OEM: Nggih
Kontrol kualitas: Sistem Inspeksi Triple
1. Bahan baku pamilihan
2. Ngawasi kabeh proses
3. Priksa pc dening pc 
Teknik: Dipoles, Diukir, ukir laser, Dicet, warna sing dicelup, kobong semangat
Sample Wektu: Udakara 5-7 dina kerja
Wektu Produksi: Udakara 40-55 dina
MOQ: USD1000.00 saben barang lan USD5000.00 saben kintunan.
Rincian kemasan: Kemasan standar: kertas putih, kertas busa EPE, tas gelembung, kemasan blister, kothak pesen mail, kothak batin, kothak kerajinan warna, 5 lapisan karton bergelombang. Kemasan khusus disambut.
Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Dagang Alibaba.

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka produsen FSC sing disertifikasi nggabungake industri lan perdagangan, Pemasok Emas Alibaba 14 taun. Utamane melu ing kabeh jinis kothak kayu lan kerajinan kayu.

P: Kepiye ngerti kualitas sampeyan

A: Foto lan conto rinci solusi bakal bisa verifikasi kualitas kita.

P: Apa aku bisa njaluk conto dhisik? Lan kepiye conto dikenani biaya?

A: Sawetara conto sederhana gratis lan dikirim nganggo koleksi utawa prabayar. Sampel sing dikenani biaya bisa dibalekake nalika teka.

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain klien?

A: Desain lan ukuran khusus disambut. Kita nampa OEM.

P: Kepiye cara aku mbayar?

A: Kita nampa paypal, serikat barat, transfer bank langsung menyang akun perusahaan lan LC sing katon. Yen ing ndhuwur kabeh ora kasedhiya, kita bakal menehi invoice paypal lan sampeyan mung mbayar nganggo kertu kredit.

P: Apa mupangat kanggo importir utawa distributor jangka panjang?

A: Kanggo pelanggan biasa, kita menehi diskon sing luar biasa, pengiriman gratis conto, sampel gratis kanggo desain khusus, kemasan khusus lan QC sesuai karo kebutuhan khusus.

P: Apa bisa entuk layanan lawang kanggo lawang?

A: Ya, kita bisa nawakake layanan lawang.

xiangqi (14)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: