pabrik digawe pigura kothak bayangan kayu sing durung rampung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk lan Aplikasi:

Bingkai HYQ171028-pabrik-digawe-durung-rampung-kayu-bayangan-bingkai

Ukuran, logo, warna lan desain khusus disambut. Kita duwe MOQ sing padha kanggo desain khusus lan conto.

1. Bahan: Kayu pinus lan kayu lapis.  

2. Ukuran barang: 21.5X16.5x5cm

3.DIY Kerajinan Shadow Box Alami 

4. Tutup kaca asli geser supaya sampeyan bisa nambah pilihan kenangan.

5. Apik kanggo karya dekorasi lan kerajinan

6. Layanan pelanggan sing apik. Yen sampeyan duwe pitakon babagan barang, hubungi kami. We seneng mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut

baoer (1)
biaohe

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)
faq
xiangqi (14)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: