kothak cathetan kayu kustom kanthi Grosir tutup kaca

Katrangan singkat:


Detail Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Pemegang Kertu & Pemegang Cathetan
Bahan:
kayu
Papan Asal:
Cina
Nomer Model:
HYQ195504
Jeneng produk:
kothak cathetan kayu kustom kanthi Grosir tutup kaca
Perawatan warna:
varnishing tansparent
Logo:
Nyithak layar sutra lsp
Ukuran:
10,5 * 10,5 * 3,6cm
kayu bahan:
kayu paulownia
Packing:
0,069m3 / 150 pcs
OEM:
nampa
Fitur:
Ramah lingkungan
Sample Wektu:
3-5dino
MOQ:
USD5000.00 saben kiriman kanggo barang campuran sing ditampa
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
20000 Potongan / potongan saben Sasi kothak cathetan kayu kanthi grosir tutup kaca
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
0,069m3 / 150 pcs kanggo kothak cathetan kayu kustom kanthi grosir tutup kaca
Pelabuhan
Qingdao

 

kothak cathetan kayu kustom kanthi Grosir tutup kaca

Katrangan Produk

Huiyang:

Produsen sertifikasi FSC 16 taun, Pemasok Emas Alibaba 14 taun

Bahan:

Paulownia wd, Pine wd, poplar wd, kayu Beech, Plywood, MDF

Ukuran:

bisa disesuaikan

Layanan OEM:

Nggih

 

 Kontrol kualitas:

Sistem Inspeksi Triple

1. Bahan baku pamilihan

2. Ngawasi kabeh proses

3. Priksa pc dening pc  

Teknik:

Dipoles, Diukir, ukir laser, Dicet, warna sing dicelup, kobong semangat

Sample Wektu:

Udakara 3-5 dina

Wektu Produksi:

Udakara 35-45 dina

MOQ:

USD1000.00 saben barang lan USD5000.00 saben kintunan.

 

Rincian kemasan:

Kemasan standar: kertas putih, kertas busa EPE, tas gelembung, kemasan blister, kothak pesen mail, kothak batin, kothak kerajinan warna, 5 lapisan karton bergelombang. Kemasan khusus disambut.

Ketentuan Pembayaran:

T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Dagang Alibaba.

 

Produk liyane

Informasi Perusahaan

 

Proses Produksi

 

Spesifikasi Produksi

 

 

Kemasan & Pengiriman
FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka produsen FSC sing disertifikasi nggabungake industri lan perdagangan, Pemasok Emas Alibaba 14 taun. Utamane melu ing kabeh jinis kothak kayu lan kerajinan kayu.

P: Kepiye ngerti kualitas sampeyan

A: Foto lan conto rinci solusi bakal bisa verifikasi kualitas kita.

P: Apa aku bisa njaluk conto dhisik? Lan kepiye conto dikenani biaya?

A: Sawetara conto sederhana gratis lan dikirim nganggo koleksi utawa prabayar. Sampel sing dikenani biaya bisa dibalekake nalika teka.

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain klien?

A: Desain lan ukuran khusus disambut. Kita nampa OEM.

P: Kepiye cara aku mbayar?

A: Kita nampa paypal, serikat barat, transfer bank langsung menyang akun perusahaan lan LC sing katon. Yen ing ndhuwur kabeh ora kasedhiya, kita bakal menehi invoice paypal lan sampeyan mung mbayar nganggo kertu kredit.

P: Apa mupangat kanggo importir utawa distributor jangka panjang?

A: Kanggo pelanggan biasa, kita menehi diskon sing luar biasa, pengiriman gratis conto, sampel gratis kanggo desain khusus, kemasan khusus lan QC sesuai karo kebutuhan khusus.

P: Apa aku bisa njaluk layanan lawang menyang lawang? 

A: Ya, kita bisa nawakake layanan lawang.

Kertu jeneng


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: