Paling anyar didol tutup geser kothak anggur kayu sing berkualitas kanggo didol

Katrangan singkat:


Detail Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
kayu
Panggunaan Industri:
Piranti Ngarep
Fitur:
Gawenan tangan, Eco-friendly
Gunakake:
Multifungsi
Struktur Material:
kayu
Jinis Kayu:
KAYU
Penanganan Percetakan:
Embossing, Glossy Lamination, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing
Pesenan Khusus:
Nampa
Papan Asal:
Shandong, China
Jeneng:
HY
Nomer Model:
18HY-116
Jeneng produk:
Paling anyar didol tutup geser kothak anggur kayu sing berkualitas kanggo didol
Werna:
warna alami, pernis, rereged, kobong
Jeneng:
kothak kayu
Ukuran:
11.4 * 11.2 * 5.1cm
Panggunaan:
Urip
MOQ:
1000 pcs
CBM:
0,081m3 / 96 pcs
Logo:
Ukiran Laser
Wangun:
Wangun Khusus
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
20000 Potongan / potongan saben Sasi Paling anyar didol tutup kayu geser kualitas kayu sing didol
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1 pc / kertas putih kebungkus, pirang-pirang pcs saben karton induk kemasan khusus kasedhiya kanggo didol paling anyar
Pelabuhan
QINGDAO
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 45 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Huiyang:
Produsen sertifikasi FSC 17 taun, Pemasok Emas Alibaba 15 taun
Bahan:
Paulownia wd, Pine wd, poplar wd, kayu Beech, Plywood, MDF
Ukuran:
Bisa disesuaikan
Layanan OEM:
Nggih
Kontrol kualitas:
Sistem Inspeksi Triple
1. Bahan baku pamilihan
2. Ngawasi kabeh proses
3. Priksa pc dening pc
Teknik:
Dipoles, Diukir, ukir laser, Dicet, warna sing dicelup, kobong semangat
Sample Wektu:
Udakara 3-5 dina
Wektu Produksi:
Udakara 35-45 dina
MOQ:
USD1000.00 saben barang lan USD5000.00 saben kintunan.
Rincian kemasan:
Kemasan standar: kertas putih, kertas busa EPE, tas gelembung, kemasan blister, kothak pesen mail, kothak batin, kothak kerajinan warna, 5 lapisan karton bergelombang. Kemasan khusus disambut.
Ketentuan Pembayaran:
T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Dagang Alibaba.
Profil Perusahaan
Pameran
Proses Produksi
Spesifikasi Produksi
Kemasan & Pengiriman

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita produsen FSC sing disertifikasi nggabungake industri lan perdagangan, 14 taun Alibaba Golden Supplier. Utamane melu ing kabeh jinis kothak kayu lan kerajinan kayu.

P: Kepiye ngerti kualitas sampeyan

A: Foto lan conto rinci solusi bakal bisa verifikasi kualitas kita.

P: Apa aku bisa njaluk conto dhisik? Lan kepiye conto dikenani biaya?

A: Sawetara conto sederhana gratis lan dikirim nganggo koleksi utawa prabayar. Sampel sing dikenani biaya bisa dibalekake nalika teka.

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain klien?

A: Desain lan ukuran khusus disambut. Kita nampa OEM.

P: Kepiye cara aku mbayar?

A: Kita nampa paypal, serikat barat, transfer bank langsung menyang akun perusahaan lan LC sing katon. Yen ing ndhuwur kabeh ora kasedhiya, kita bakal menehi invoice paypal lan sampeyan mung mbayar nganggo kertu kredit.

P: Apa mupangat kanggo importir utawa distributor jangka panjang?

A: Kanggo pelanggan biasa, kita menehi diskon sing luar biasa, pengiriman gratis conto, sampel gratis kanggo desain khusus, kemasan khusus lan QC sesuai karo kebutuhan khusus.

P: Apa aku bisa njaluk layanan lawang menyang lawang? 

A: Ya, kita bisa nawakake layanan lawang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: