pabrik china grosir kothak perhiasan kayu sing durung rampung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk lan Aplikasi:

HYC195032-china-pabrik-pabrik-Grosir-durung rampung-kayu-kothak-kothak-kaca-kaca

Ukuran, logo, warna lan desain khusus disambut. Kita duwe MOQ sing padha kanggo desain khusus lan conto.

1. Bahan: kayu paulownia padhet nyata.

2. Ukuran barang: 19.5X19.5X7.5 / 5cm

3. kothak iki kanthi 3 kompartemen lan pangilon. Iku migunani lan bisa nggawe panyimpenan macem-macem barang ing ruangan sing kapisah. Sampeyan gampang golek barang sing dikarepake.

4. Kothak perhiasan kayu digawe saka bahan kayu lapis paulownia kanthi 3 kompartemen.

5. cat kothak permata kayu sampeyan dhewe nganggo kaca. Nggawe hadiah sing apik & cocog kanggo sekolah, pesta, stok barang, kranjang, kabutuhan khusus, promosi lan liya-liyane!

7. Layanan pelanggan sing apik. Yen sampeyan duwe pitakon babagan barang, hubungi kami. We seneng mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut

baoer (1)
biaohe

xiangqi (1) xiangqi (8) xiangqi (9) xiangqi (10) xiangqi (5) xiangqi (6) xiangqi (7) xiangqi (4) xiangqi (3) xiangqi (2) xiangqi (13)

baoer (2)
faq
xiangqi (14)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: