Dolanan Kayu Anak sing Ramah Lingkungan Minihouse Dollhouse Diy Mini Doll House

Katrangan singkat:


Detail Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
kayu
Jinis:
Kayu pinus
Tipe Produk:
Omah boneka Miniture
Teknik:
Polesan
Gaya:
Pantun
Tema:
Katresnan
Fitur Daerah:
Eropa
Papan Asal:
Shandong, China
Jeneng:
HY
Nomer Model:
HYQ195059
Jeneng Produk:
Dolanan Kayu Anak sing Ramah Lingkungan Minihouse Dollhouse Diy Mini Doll House
Werna:
Werna kayu alami
Jeneng:
Omah Boneka Kayu
Ukuran:
25X10.5X25
Panggunaan:
dekorasi
Fitur:
Ramah lingkungan
Logo:
Ukiran Laser
Wangun:
Wangun Khusus
CBM:
0,048m3 / 60 set
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
50000 Potongan / potongan saben Sasi Dolanan Kayu, Ramah Lingkungan, Minihouse Dollhouse Diy Mini Doll
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kemasan standar: kertas 1pc / putih dibungkus, pirang-pirang potongan / karton induk. Kemasan khusus kasedhiya: polybag kanthi / tanpa header, tas gelembung, bungkus shrink, kothak warna, kothak pesen mail, kothak blister. Kemasan khusus disambut.
Pelabuhan
QINGDAO
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 45 Kanggo dirembug

Dolanan Kayu Anak sing Ramah Lingkungan Minihouse Dollhouse Diy Mini Doll House

Katrangan Produk

Huiyang:

Produsen sertifikasi FSC 17 taun, Pemasok Emas Alibaba 14 taun

Bahan:

Paulownia wd, Pine wd, poplar wd, kayu Beech, Plywood, MDF

Ukuran:

Bisa disesuaikan

Layanan OEM:

Nggih

 

Kontrol kualitas:

Sistem Inspeksi Triple

1. Bahan baku pamilihan

2. Ngawasi kabeh proses

3. Priksa pc dening pc  

Teknik:

Dipoles, Diukir, ukir laser, Dicet, warna sing dicelup, kobong semangat

Sample Wektu:

Udakara 3-5 dina

Wektu Produksi:

Udakara 35-45 dina

MOQ:

USD1000.00 saben barang lan USD5000.00 saben kintunan.

 

Rincian kemasan:

Kemasan standar: kertas putih, kertas busa EPE, tas gelembung, kemasan blister, kothak pesen mail, kothak batin, kothak kerajinan warna, 5 lapisan karton bergelombang. Kemasan khusus disambut.

Ketentuan Pembayaran:

T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Dagang Alibaba.

Produk liyane

Informasi Perusahaan

Pameran

Proses Produksi

Spesifikasi Produksi

Kemasan & Pengiriman
FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka produsen FSC sing disertifikasi nggabungake industri lan perdagangan, Pemasok Emas Alibaba 14 taun. Utamane melu ing kabeh jinis kothak kayu lan kerajinan kayu.

P: Kepiye ngerti kualitas sampeyan

A: Foto lan conto rinci solusi bakal bisa verifikasi kualitas kita.

P: Apa aku bisa njaluk conto dhisik? Lan kepiye conto dikenani biaya?

A: Sawetara conto sederhana gratis lan dikirim nganggo koleksi utawa prabayar. Sampel sing dikenani biaya bisa dibalekake nalika teka.

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain klien?

A: Desain lan ukuran khusus disambut. Kita nampa OEM.

P: Kepiye cara aku mbayar?

A: Kita nampa paypal, serikat barat, transfer bank langsung menyang akun perusahaan lan LC sing katon. Yen ing ndhuwur kabeh ora kasedhiya, kita bakal menehi invoice paypal lan sampeyan mung mbayar nganggo kertu kredit.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: