Mobil Mainan Kayu Dolanan Anak Grosir

Katrangan singkat:


Detail Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Dolanan Pendidikan liyane
Papan Asal:
Shandong, China
Jeneng:
HY
Nomer Model:
HYQ195509
Jeneng produk:
Mobil Mainan Kayu Dolanan Anak Grosir
Bahan:
Kayu
Werna:
Werna Kayu Alami
Sertifikat:
EN71, LFGB, FSC
Fungsi:
Dolanan
Gaya:
Dolanan Pendhidhikan Lucu
Ukuran:
9 * 5 * 4.2cm / pc
Fitur:
Keamanan
MOQ:
1000 pcs
Bayaran:
T / T, L / C
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
320000 Potongan / potongan per Bulan Grosir Mobil Mainan Kayu Dolanan Kayu
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Dolanan Kayu Mainan Kayu Mainan Kayu Burung Hantu
Pelabuhan
Qingdao

 

FAQ
Botol PET Botol Mesin Semi-Otomatis Nggawe Mesin Botol Mesin Moulding Botol
Mesin Botol Botol PET cocok kanggo ngasilake kontainer plastik PET lan macem-macem bentuk.
Katrangan Produk
Huiyang:
Produsen sertifikasi FSC 17 taun, Pemasok Emas Alibaba 15 taun
Bahan:
Paulownia wd, Pine wd, poplar wd, kayu Beech, Plywood, MDF
Ukuran:
Bisa disesuaikan
Layanan OEM:
Nggih
Kontrol kualitas:
Sistem Inspeksi Triple
1. Bahan baku pamilihan
2. Ngawasi kabeh proses
3. Priksa pc dening pc
Teknik:
Dipoles, Diukir, ukir laser, Dicet, warna sing dicelup, kobong semangat
Sample Wektu:
Udakara 3-5 dina
Wektu Produksi:
Udakara 35-45 dina
MOQ:
USD1000.00 saben barang lan USD5000.00 saben kintunan.
Rincian kemasan:
Kemasan standar: kertas putih, kertas busa EPE, tas gelembung, kemasan blister, kothak pesen mail, kothak batin, kothak kerajinan warna, 5 lapisan karton bergelombang. Kemasan khusus disambut.
Ketentuan Pembayaran:
T / T, L / C, Paypal, Western Union, Jaminan Dagang Alibaba.
Profil Perusahaan
Pameran
Proses Produksi
Spesifikasi Produksi
Kemasan & Pengiriman

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita produsen FSC sing disertifikasi nggabungake industri lan perdagangan, 14 taun Alibaba Golden Supplier. Utamane melu ing kabeh jinis kothak kayu lan kerajinan kayu.

P: Kepiye ngerti kualitas sampeyan

A: Foto lan conto rinci solusi bakal bisa verifikasi kualitas kita.

P: Apa aku bisa njaluk conto dhisik? Lan kepiye conto dikenani biaya?

A: Sawetara conto sederhana gratis lan dikirim nganggo koleksi utawa prabayar. Sampel sing dikenani biaya bisa dibalekake nalika teka.

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain klien?

A: Desain lan ukuran khusus disambut. Kita nampa OEM.

P: Kepiye cara aku mbayar?

A: Kita nampa paypal, serikat barat, transfer bank langsung menyang akun perusahaan lan LC sing katon. Yen ing ndhuwur kabeh ora kasedhiya, kita bakal menehi invoice paypal lan sampeyan mung mbayar nganggo kertu kredit.

P: Apa mupangat kanggo importir utawa distributor jangka panjang?

A: Kanggo pelanggan biasa, kita menehi diskon sing luar biasa, pengiriman gratis conto, sampel gratis kanggo desain khusus, kemasan khusus lan QC sesuai karo kebutuhan khusus.

P: Apa aku bisa njaluk layanan lawang menyang lawang? 

A: Ya, kita bisa nawakake layanan lawang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: